193662843 189108105

“Akár hiszel benne, hogy képes vagy rá, akár nem – igazad van!”  Henry Ford
Vállalkozónak / menedzsernek lenni hatalmas felelőséggel jár. Számos sikerélményt és nehézséget élsz meg nap mint nap, melyeket feldolgozni sokszor nem könnyű.

Hivatásos Scrum Masterként és tapasztalt menedzserként megértem azokat a kihívásokat, amelyekkel nap mint nap szembesülsz. Üzleti coachként személyre szabott, egyszemélyes coachingot nyújtok, hogy segítsek neked leküzdeni egyedi kihívásokat és elérni szakmai céljaid. Az én támogatásommal hatékonyabb, motiváltabb menedzserré válhatsz és javíthatod a vezetői, üzleti készségeidet.

Néhány terület, amiben tudlak támogatni:

1. Vezetői készségek:
– Nehezen tudod motiválni a csapatod? Esetleg csapaton belüli nehézségek adódnak? Coaching során segítek neked fejleszteni azokat a készségeket, amelyekkel hatékonyabb vezetővé válhatsz és elérheted üzleti céljaid.
– Új vagy a vezetésben, vagy úgy érzed, hogy túlterhelt vagy? Coaching során olyan eszközöket és stratégiákat tárunk fel, amelyekkel magabiztosan és sikeresen tudod a helyzetet kezelni.

2. Stresszkezelés:
– Kiégettnek és kimerültnek érzed magad?  Esetleg a munkával kapcsolatos stressz hatással van az egészségedre és a kapcsolataidra? Coaching során segítek neked a stressz kezelésében és a munka és a magánélet egészségesebb egyensúlyának megteremtésében, hogy mind magánéletében, mind szakmailag a legjobb teljesítményt nyújtsd..
3. Munka és magánélet egyensúlya:
– Nehezen tudsz zsonglőrködni a munka és a magánélet követelményei között? Sokszor halogatsz? Bizonytalan vagy az időbeosztásoddal kapcsolatban? Coaching során segítek neked megtalálni az egészséges egyensúlyt, amely lehetővé teszi, hogy elérd szakmai céljaid és élvezd a munkán kívüli életét.