193662843 189108105 287583908

19 éves koromban fogalmazódott meg bennem, hogy nekem az a küldetésem ebben a világban, hogy segítsek az embereken. Ez mit sem változott a hosszú évek során. Az éltet, hogy segíthetek az embereknek a problémáik meghatározásában, jövőjük elképzelésében, akadályaik azonosításában, és stratégia kidolgozásában a vágyott céljaik eléréséhez.

Közgazdász és Business coach háttérrel rendelkezem, Scrum masterként pedig mélyen értem az agilis működést, így szolgáltatásaim értékesek mind vállalkozóknak, mind multinacionális környezetben dolgozóknak.

Ezenkívül elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, és úgy vélem, hogy a fizikai jóllét alapvető fontosságú a mentális és érzelmi jólléthez. Coaching szolgáltatásaimban nagy hangsúlyt fektetek az egészséges életmód kialakítására is.

Energikus és inspiráló személyiség vagyok, aki képes másokat arra ösztönözni, hogy egy teljesebb életet éljenek. Többszörös maratonfutóként pontosan tudom, hogy milyen fontos a motiváció, az idő- és energiagazdálkodás, a koncentráció és a hosszú távú célok. Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, vagy nem tudod, hogyan érheted el a céljaidat, fordulj hozzám, és én segítek, hogy megtaláld az utat a sikerhez és a harmóniát az életben.