193662843 189108105 287583908

Nincs kifogás

Hányszor mondod magadnak, hogy “Majd holnap megcsinálom?” vagy “Majd megcsinálom, ha jobban érzem magam?”. “Most túl fáradt vagyok”, vagy “Majd megcsinálom, csak előbb ezzel a sokkal szórakoztatóbb dolgot megnézem”? Ha olyan vagy, mint a legtöbbünk, akkor valószínűleg sokkal gyakrabban használod ezeket a kifogásokat, mint kellene, de később azon kapd magad, hogy alig győzöd behozni a lemaradást, miközben azon tűnődsz, hogy miért szívattad már megint sajátmagad. Miért esünk bele a kifogások csapdájába újra és újra, és hogyan törhetjük meg ezt a kört?

Ha szeretnéd a jövőben ezeket elkerülni, akkor ismerd Brian Tracy “Nincs kifogás” című könyv összefoglalóját , amelyből kiderül hogyan alkalmazhatod az ő javaslatait a saját életedre kivetítve.

– Hallgasd meg a Youtube-on: https://youtu.be/Jidb1cQGBOw

– vagy Spotify-on : https://open.spotify.com/episode/3z0QWWUOQIiKzLLq3LjpCf…

– Vagy olvasd el itt: https://peczehenriettacoach.hu/brian-tracy-nincs-kifogas/

A kifogások mindig velünk vannak és könnyen használhatjuk őket bármire. De ha a könnyű utat választjuk, az nem hoz nekünk boldogságot és sikert. Cserébe ez a leggyorsabb módja annak, hogy egy nap arra ébredjünk, hogy boldogtalanok, beteljesületlenek vagyunk, és azon tűnődünk, hogyan jutottunk idáig. Ha vissza akarod szerezni a jövődet, és meg akarod találni a sikert, a boldogságot és az anyagi szabadságot, nemet kell mondanod a kifogásokra, és önfegyelmet kell gyakorolnod