193662843 189108105 287583908

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Hányszor kezdtél már el egy jó szokást, például a testmozgást vagy a meditációt, de néhány nap vagy hét után az egészet nyűgnek érezted?
Vagy nagy lelkesedéssel vetetted bele magad egy új dologba, de egy idő után alább hagyott a tűz, vagy a folyamatosan megjelenő sürgős feladatok miatt el is felejtetted az eredeti terved.
Van olyan tevékenység, ami téged is hátráltat valahogy? Próbáltad már abbahagyni, de 2-3 napnál tovább nem ment vagy ment, de egy stresszes időszakban visszatért?

Ha szeretnéd a jövőben ezeket elkerülni, akkor ismerd meg a jó szokások kialakításának és a rossz szokások megtörésének egyszerű és bevált módját az “Atomi szokások” című könyv összefoglalójával.


– Hallgasd meg a Youtube-on: https://youtu.be/RUrTjFnqpSk
– vagy Spotify-on : https://open.spotify.com/episode/13Ji6C4snKxmXDHWSEN4Cw?si=5042b3ae62df4294
– Vagy olvasd el itt: https://peczehenriettacoach.hu/roviditett-konyvek/atomi-szokasok/

Ha azt tapasztalod, hogy küzdesz a szokásaid változtatásával, akkor nem te vagy a probléma, hanem a rendszer, amit használsz. E könyv segítségével megtanulhatod, hogyan szánj időt új szokásokra, hogyan győzd le a motiváció és az akaraterő hiányát, hogyan alakítsd át a körülötted lévő dolgokat a siker elérésének érdekében. Bár sokan úgy gondolják, hogy a siker kulcsa a nagy változtatásokban rejlik, az életünkre a legnagyobb hatással mégis a mindennapi apró dolgok vannak. Itt az idő, hogy visszavedd az irányítást az életed felett.